Şehit İbrahim Cengiz İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Biz, başarıya ulaşmak için işbirliğinin önemini kavramış , katılımcı, özgüven sahibi , kendisine, topluma ve çevreye saygılı ; hoşgörülü , sorumluluktan kaçınmayan , gücünü bilimden alan; dürüst ,insana ve insanın varoluş amacına hizmet etmeyi ilke edinmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler yetiştirmek için rehberlik yapar ve örnek oluştururuz.

Misyon: Şehit İbrahim Cengiz İmam Hatip Ortaokulu olarak; geçmişinden aldığı değerleri günümüzle birleştirerek değerlerini canlı tutan, bilimsel ve teknolojik yeterliliğe sahip, başarıya odaklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Normal öğretim olduğu için ders 08:50 da başlayıp, 15:00 da bitmektedir.
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Okul servisi Recep AL, AL Turizm dir.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Futsal, Voleybol,Basketbol
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak
Proje Çalışmaları: Tübitak, e twinning

Belgegeçer - (216) 421 2087

WEB - https://sehitibrahimcengizihoo.meb.k12.tr

Adres - Başıbüyük Mh. Büyükbakkalköy Cd. No 4 Maltepe / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - Başıbüyük merkezde mahalle muhtarlığının bitişiğinde yer almaktadır.

Adres - Başıbüyük Mh. Büyükbakkalköy Cd. No 4 Maltepe / İSTANBUL

Ulaşım Ulaşım için Kadıköyden gelen 19/B otobüsü okulumuzun önünden geçmektedir.(Kadıköy-Okul arası süre yaklaşık 35 dakikadır.) Maltepe içinden kalkan Başıbüyük minibüsleri de okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun Maltepe Merkeze uzaklığı 5 KM’dir.